Stacks Image 339
3D printen heeft iets fascinerends, een willekeurig ontwerp maken en printen, zonder de beperkingen die kant en klare spullen hebben. De enige limieten zijn het materiaal en de afmetingen van je printer. Een paar onderwerpen die mij bovengemiddeld bezighouden zijn schoen en inleg zool printen, dat gebeurt nu thuis met grote bandschuurmachines en veel gedoe. 3D scannen en printen is ook zoiets wat een vervolg zal krijgen bij mij.

3D printen is voor mij een zoektocht, een zoektocht die ik samen met Google, Alexa, Facebook, 3D fora en gesprekken met 3D-ers die al al wat verder zijn in hun zoektocht. Verwacht dus geen kant en klare printer ontwerpen, configuration bestanden, of alwetende uitspraken. Ik blog met name over mijn zoektocht en het resultaat wat dat voor mij oplevert.

In Den Beginne ....

Stacks Image 187
Hoe is het zover gekomen? Hoe gaat het verder? 3D printen is vooral een zoektocht naar de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos, van een knieschijf tot een bonbon, en alles daartussen. Stap 1 is het maken van een 3D printer, hier mijn zoek- en maaktocht.
Lees verder...

De archieven.

Categorieën:

Tags:

Jaar:

Maand: